Welcome!


This is a membership forum. As a guest, you can click around a bit. View 5 pages for free. If you would like to participate, please join.

[ Pitmaster Club Information | Join Now | Login | Contact Us ]

There are 4 page views remaining.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Issue with images

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Issue with images

    Noticed this on a few random posts, refreshed cache, still does it.. maybe something to do with server change?

    Anyway, go to post, initially loads picture, then reverts to a message.. Happens on Edge and Chrome

    This post is an example, saw it on a few other posts, but it isn't happening on SUWYC

    Understanding meat prices - Pitmaster Club (amazingribs.com)


    Click image for larger version

Name:	loading.PNG
Views:	161
Size:	405.4 KB
ID:	1095064

    Click image for larger version

Name:	fully loaded.PNG
Views:	178
Size:	276.1 KB
ID:	1095063

    #2
    Yep. I think this is due either the internal cache (vbulletin), the server cache (PHP-FPM or Apache), or the CDN (cloudflare). Or some combination of those.

    I will try clearing these caches. See if that helps.

    PS: yep, it is due to the new server and thanks for the screenshots!
    Last edited by raywjohnson; September 15, 2021, 05:57 PM.

    Comment


    #3

    Comment


      #4
      That happened to me right after the server swap but not since

      Comment


        #5
        I spoke to soon. It happened a few minutes ago in SYWYC on Panhead John's post. Of course that may explain why.
        CtrlF5 will correct it but then after about 5 seconds it was back

        Comment


        • ItsAllGoneToTheDogs
          ItsAllGoneToTheDogs commented
          Editing a comment
          ditto

        • Panhead John
          Panhead John commented
          Editing a comment
          What the hell? One of MY posts is screwing up? Please fix it ASAP! Probably an intelligent and well thought out post full of important information critical to The Pit.
          Last edited by Panhead John; September 16, 2021, 06:07 PM.

        • Mr. Bones
          Mr. Bones commented
          Editing a comment
          <snicker> </snicker>

        #6
        Yep still happening as of this posting.

        Comment


          #7
          Yup, the saga continues.

          Comment


            #8
            I will try to work on figuring this out.

            I still suspect caching issues.

            Please provide a link to the affected post so I can investigate them directly.

            Comment


              #9
              raywjohnson this is one that continues. Thanks Ray
              https://pitmaster.amazingribs.com/fo...33#post1095233

              Comment


                #10
                Thanks for the link! That helped lead me to the problem. Only took a few hours of testing and debugging.

                I will be working on a fix. I should have that done today or tomorrow.

                Note: this is not an issue with cache.

                Comment


                  #11
                  Update. Forgot to post this yesterday. This should be fixed.

                  This was primarily effecting Chrome and chrome based browsers (like Brave).

                  Comment


                    #12
                    It's still happening to me.

                    I'm running Chrome 93. Specifically, my user agent string is "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/93.0.4577.82 Safari/537.36"

                    What is truly odd about this is that the images show up properly for about a second, then they become the links. Ray, is it a stylesheet issue?

                    https://pitmaster.amazingribs.com/fo...51#post1096651

                    Click image for larger version  Name:	Screen Shot 2021-09-19 at 10.35.54 AM.png Views:	0 Size:	312.8 KB ID:	1096770
                    Last edited by Michael_in_TX; September 19, 2021, 09:41 AM.

                    Comment


                    • ofelles
                      ofelles commented
                      Editing a comment
                      Same for me. Using Chrome.

                    #13
                    It's doing it with youtube videos now too, they show an empty box instead of a preview window and you have to click twice before they will play

                    Juggernaut - Pitmaster Club (amazingribs.com)

                    Click image for larger version

Name:	dddddd.PNG
Views:	86
Size:	118.0 KB
ID:	1096785

                    Comment


                    • Mr. Bones
                      Mr. Bones commented
                      Editing a comment
                      Ach! This, I am experiencin, also... Oy!

                      Win 10, fully updated, Mozilla browser, also fully up to date...

                      Ain't squeakin me none fer no grease, Brother; simply addin empirical data to help ya squash any bugses...

                      Once Again, Many Thanks fer all ya do, Ray!!!
                      Much appreciated!
                      Last edited by Mr. Bones; September 19, 2021, 10:09 AM.

                    • ComfortablyNumb
                      ComfortablyNumb commented
                      Editing a comment
                      Same for me

                    • ofelles
                      ofelles commented
                      Editing a comment
                      me 3

                    #14
                    Same issue in Safari on iPhone. Pic shows up for about 5 seconds then reverts to this:
                    Attached Files
                    Last edited by Arsenlael; September 19, 2021, 10:25 AM.

                    Comment


                    • Mr. Bones
                      Mr. Bones commented
                      Editing a comment
                      Brotherman, gotta tell ya:
                      I cain't help but smile, an experience a wave of warm an fuzzy, every time I see yer dog on that avatar...
                      Thanks!
                      Them moments can be few, an far between...
                      He is SO like me, except he's attractive...

                    #15
                    Same thing this morning for me (don't mean to pile on, Chrome user too) in SUWYC. Funny thing I clicked on the descriptive string on the first picture and all the pictures popped up. Seems like it's at least somewhat fixed for me.

                    Comment

                    Announcement

                    Collapse
                    No announcement yet.
                    Working...
                    X
                    false
                    0
                    Guest
                    500
                    ["pitmaster-my-membership","login","join-pitmaster","lostpw","reset-password","special-offers","help","nojs","meat-ups","gifts","authaau-alpha","ebooklogin-start","alpha","start"]
                    false
                    false
                    {"count":0,"link":"/forum/announcements/","debug":""}
                    Yes
                    Rubs Promo