Welcome!


This is a membership forum. As a guest, you can click around a bit. View 5 pages for free. If you would like to participate, please join.

[ Pitmaster Club Information | Join Now | Login | Contact Us ]

There are 4 page views remaining.

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Persistent login issues on iPad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Persistent login issues on iPad

    This just started, maybe due to upgrade to IOS 15.1? My login session does not persist, requiring logins after some period of not using the iPad. The iPad is not being shutdown or turned off.

    #2
    I’m on an IOS 15.1 iPad using Safari and no problems here.

    Comment


      #3
      Pretty sure my iPad Pro is also on 15.1 and having no issues. I mostly browse the Pit from the iPad in the evenings.

      Now, there are some new privacy settings in iPadOS and iOS 15. I am wondering if you've got something going on there that is affecting your login sessions. They added features to make hide your IP address when browsing and other stuff that might affect cookies in the web browser, which are how your login is saved across browser sessions. I've not touched any of those type settings from the default myself however.
      Last edited by jfmorris; November 9, 2021, 10:06 AM.

      Comment


        #4
        I haven’t touched the new settings either. And the problem seems intermittent. I’ll pay more attention to see if there is a “pattern” to when my login is required again. So far, today, no issues.

        Comment


          #5
          I suspect either a cache or cookie issue. Some conflict after the update. The old cache and/or cookies may have expired and now it is working as is should. Just my best guess.

          Let me know if this issue continues. I will do what I can to help.

          Comment


            #6
            hmmmmm….GGCRS?
            sorry, could not resist 😂

            Comment


              #7
              So an upgrade is a downgrade.

              Comment


                #8
                raywjohnson So, things have been behaving after I cleared the data for AR from Safari. Looks like a case of the dreaded "stale cache" has been thwarted! Thanks.

                Comment

                Announcement

                Collapse
                No announcement yet.
                Working...
                X
                false
                0
                Guest
                500
                ["pitmaster-my-membership","login","join-pitmaster","lostpw","reset-password","special-offers","help","nojs","meat-ups","gifts","authaau-alpha","ebooklogin-start","alpha","start"]
                false
                false
                {"count":0,"link":"/forum/announcements/","debug":""}
                Yes
                Rubs Promo