Greetings and welcome from North Carolina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Hello from Spain
Collapse
X
-
Club Member
- Apr 2018
- 4864
- Western Mass
-
Retired, living in Western Mass. Enjoy music, cooking and my family.
Current cookers Weber Spirit 3 burner. A 22" Kettle with vortex SnS and OnlyFire pizza oven. A Smokey Joe and the most recent addition a Pit Barrel Jr with bird hanger, 4 hooks and cover. ThermoWorks Smoke 2 probe, DOT, ThermoPop and a Thermapen Mk4. Recently added 2 TempSpike wireless meat thermometers.
-
Welcome and greetings from South Florida.
Estas en el lugar correcto. Aquà hay muchas personas con experiencia en asuntos de grilling and smoking, la cual comparten abiertamente y eso pues, nos sirve a todos para aprender unos de otros.
Estoy a tu orden si deseas conocer más sobre ahumados, cosa que es medio exótica e inusual en Vzla, No soy ningun experto, pero con mucho gusto puedo compartir lo que he aprendido por estos lares.
Mucha suerte con tus proyectos y seguimos en contacto.
Ricardo
- Likes 1
Comment
-
Saludos desde Aranjuez, encantado que hayas unido este página. Yo también estoy buscando trabajando en el sector de barbacoa. Aún que la situación del COVID19 no nos hace fácil.
EstarÃa encantado de conocerte, y compartir información y ideas. Me encuentras en las redes sociales como #PuraLeña.
Sorry for other that I was writing this in Spanish. But it was more of a personal welcome message.
- Likes 1
Comment
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Comment